Over mij

Ria - healing reading.nl
Ria – healing reading.nl

Ik zal proberen heel kort een indruk te geven van wie ik ben.

Ik ben geboren in 1954 en opgegroeid in een warm en gezellig gezin tussen 1 zus en 6 broers, een liefhebbende moeder en vader en diverse ooms, tantes, oma’s en opa’s die bij ons inwoonden, kortom een groot gezin.

Op mijn 23e was ik onderwijzeres en niet erg tevreden met dat beroep, het lag me niet zo. Ik besloot de opleiding voor verpleegkundige te gaan volgen en vanaf dag 1 voelde ik me erg thuis in het ziekenhuis en wist ik dat verplegen mijn vak was. Uiteindelijk heb ik ook 25 jaar in verschillende ziekenhuizen op veel verschillende afdelingen gewerkt en daarvan 15 jaar voornamelijk op dialyseafdelingen.

Burn-out

Ik geloof niet dat toeval bestaat maar een reeks gebeurtenissen, onder andere een burn-out zo rond mijn 44e, hebben me er in ieder geval toe aangezet een opleiding te gaan volgen bij het IT (Intuïtieve Trainingen), eerst in Apeldoorn en later in Zutphen. In het laatste jaar van de readingopleiding kreeg ik de kans om op Aruba te gaan werken.

Healer en reader

Van 2001 tot 2009 heb ik op Aruba gewoond en daar ook een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt. Het was heerlijk daar te wonen en te werken. In die tijd besloot ik de opleiding tot reader en healer af te maken waarvoor ik geruime tijd terug moest naar Nederland. Daarna ben ik op Aruba een praktijk begonnen voor healing en reading. In 2009 heb ik besloten om weer terug te gaan naar Nederland en daar dit werk voort te zetten.

Ik woon en werk in Velp Gld, de plaats waar ik ook geboren en opgegroeid ben.