Mijn eerste healing

Zo’n 35 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met healing. Ik zat niet lekker in mijn vel en een vriendin van me raadde me aan een healing te laten doen. Nooit van gehoord en dan was het ook nog bij iemand waar ik niet zo’n hoge pet van op had. Toch maakte ik een afspraak. Daar zat ik dan op een stoeltje en Rob de healer sprong een beetje met zijn handen zwaaiend om me heen en plukte af en toe wat weg uit de lucht. Ook had hij het over persoonlijke zaken waarbij ik dacht. “Man waar bemoei je je mee”?  Ik kan nu niet meer zeggen of ik er direct profijt van heb gehad. En vertelde zeker niet verder dat ik aan zoiets ongrijpbaars geld uitgegeven had. Wel heb ik er vaak aan teruggedacht. Toen ik zelf de opleiding intuïtieve ontwikkeling ging doen. En helemaal toen ik zelf als healer ging werken. Sorry Rob dat ik het maar een beetje abacadabra vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *