“Hoe kom je ertoe?”

Is meestal de eerste vraag die iemand die voor het eerst bij me komt stelt. Gevolgd door: “en hoe weet je dat je dit kunt?”                             “Jaaaaa……?!” zeg ik dan geheimzinnig. en leg uit dat we dit eigenlijk allemaal kunnen, alleen zijn de meesten van ons zich er niet van bewust. Ik had een lastige tijd in mijn leven zo rond mijn 44e. En wilde wat nieuws leren, iets anders gaan doen. Een vriendin van me had een cursus gedaan waar ze me vaak over vertelde. Wat mij het meest bijbleef was dat ze er altijd huilend vandaan kwam. Ik snapte er niks van want ze vertelde ook nog dat ze er veel leerde. Dat huilen vond ik niets, toch ging ik me een beetje inlezen en belde voor informatie naar de school voor Intuïtieve Trainingen. En hing op nadat ik me nog in datzelfde gesprek opgegeven had. De volgende 3 jaren leerde ik eerst mijn eigen emoties herkennen en begrijpen, daarna leerde ik healen en vervolgens readen. Ik kon het allemaal al, wist dat niet van mezelf en heb dat tijdens deze opleiding verder ontwikkeld. Op het moment dat ik naar Aruba emigreerde was ik nog niet helemaal klaar. Een aantal jaren later heb ik het weer opgepakt en afgemaakt. En daarna ben ik op Aruba een praktijk gestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *